‘Angst voor de kaakchirurg verleden tijd’

Veel mensen zijn angstig voor de Kaakchirurg en lopen daardoor (te) lang door met een pijnlijke verstandskies of andere ontstekingen. “Zonde en niet nodig”, vindt kaakchirurg Frank Leusink. Begin dit jaar startte hij KaakmeesterZ, een praktijk en expertisecentrum voor mondzorg in Hengelo. KaakmeesterZ handelt naar vijf ambities: veiligheid, samenwerking, beleving, innovatie en kwaliteit. Zo is recent is het kwaliteitssysteem van de kliniek beoordeeld en gecertificeerd (ISO 9001).


“Wat betreft beleving willen we het de patiënt zo comfortabel mogelijk maken. Zo kun je bij ons gratis parkeren. We ontvangen onze patiënten in een laagdrempelige omgeving en leggen helder uit wat we doen. Op die manier proberen we zoveel mogelijk angst bij de patiënt weg te nemen.” Wanneer het niet lukt patiënten over hun angst heen te helpen kunnen behandelingen (bijvoorbeeld totaal extracties) bij KaakmeesterZ ook onder volledige narcose uitgevoerd worden.

“Naast verstandskiezen diagnosticeren en behandelen we mondziekten en plaatsen we tandwortelimplantaten. Door ons flexibele beleid hebben we geen wachtlijst en hoeven we nooit iemand lang met pijn door te laten lopen.” Bekijk de mogelijkheden en tarieven op kaakmeesterz.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in het Hengelos Weekblad op 22 juni 2021.

Deel dit bericht op:

Lees ook

Slecht gebit = ongezond brein?

Volgens een recent onderzoek is er een verband tussen je gebit en je hersenen. Lees hier het artikel.

Lees verder

Startersprijs Midden Twente

Jaarlijks reiken de gemeenten Borne, Hengelo en Hof van Twente de Startersprijs Midden Twente uit aan de beste startende ondernemer. De organisatie is in handen van ROZ (Regionale Organisatie Zelfstandigen)

Lees verder

Kaakchirurg een gat in de markt

Kaakchirurg Frank Leusink komt uit een ondernemersnest. Daarom lag het in de lijn dat hij een eigen kliniek zou opzetten. Begin april opende KaakmeesterZ de deuren aan de Weijinksweg, randje Hasseler Es in Hengelo.

Lees verder

Bij deze kaakchirurg sta je nooit op een wachtlijst: ‘We hebben ons flexibele beleid daarop ingericht’

Kaakchirurg Frank Leusink groeide op in Twente. Als zorgprofessional viel het hem op dat je voor kaakchirurgie alleen terecht kon in de ziekenhuizen in Almelo en Enschede. Daarom startte hij een praktijk en expertisecentrum voor mondzorg in Hengelo. “Vanaf nu kan iedereen voor kaakchirurgische zorg terecht bij KaakmeesterZ.”

Lees verder

KaakmeesterZ, Hengelo

Kaakchirurg Frank Leusink start tweeënhalf jaar geleden met KaakmeesterZ, een zelfstandig behandelcentrum voor kaakchirurgie en implantologie in Hengelo.

Lees verder

Hevige angst voor een kaakoperatie? Narcosezorg biedt hulp

Een kaakchirurgische behandeling vermijden door angst? Met narcosezorg is dit niet nodig. Lees het hier!

Lees verder

De meest gestelde vragen over implantologie

Een implantaat… is dat eigenlijk stevig? Hoe veilig is het plaatsen ervan? Lees het antwoord op veelgestelde vragen in het blogartikel!

Lees verder

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.