Reviews


Linda

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

Marcella

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

Kevin

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

Jordy

Betrokken artsen en assistenten, ook wordt er geluisterd door de arts naar je! In het ziekenhuis heb je het gevoel dat je weer een nummertje bent en door. Kaakmeesterz heeft mijn beeld over de kaakchirurg compleet veranderd, want zo kan het dus ook! En daarnaast hier keurig behandeld.

Roy

Afgelopen weken heb ik bij KaakmeesterZ in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegenop, maar heb beide keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! KaakmeesterZ is echt een aanrader.