Reviews


Tevreden klanten

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Op deze pagina vindt u al onze reviews. Zij gingen u voor!

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPatiëntenfederatie NederlandKaakmeesterZ is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

UITSTEKEND
47 recensies op
Inge Kanon
29/03/2023
Met iemand mee geweest. Makkelijk bereikbaar. Vriendelijke medewerker. Patiënt is zeer vakkundig geholpen in een ontspannen sfeer. Nabehandeling ook prettig.
Kelly Amelink
28/03/2023
Vr. 24 maart bij de Kaakmeesterz geweest voor verwijderen van mijn linker onder en boven verstandskiezen. Super geholpen, ook terwijl ik heel angstig ben. Ze namen de tijd en legden alles rustig uit en probeerden me op m'n gemak te stellen. Met duidelijke instructies naar huis gestuurd en ook nog bereikbaar geweest in het weekend toen ik toch nog vragen en twijfels had. Vandaag 28 maart werd ik zelfs nog gebeld om te vragen hoe het gaat en hoe het herstel verloopt, heel netjes! Aanrader.
Bert van Lienden
28/03/2023
Behandeling met duidelijke uitleg
Maureen Bekhuis
22/02/2023
Heel erg tevreden over dr. Leusink en het team van KaakmeesterZ. De behandeling verliep prima (wortelpuntbehandeling) met goede nazorg met oa. een telefonisch nagesprek. Ik kan iedereen KaakmeesterZ aanraden.
martin wierik te
21/02/2023
super fijn geholpen en geen napijn hier word ik gelukkig van
Dominique Tanate
08/02/2023
Ik kon met spoed bij Kaakmeesterz terecht en daar ben ik zó goed geholpen! Mijn verstandskies moest er acuut uit. Mijn eerdere ervaring bij een kaakchirurg was niet goed waardoor ik er enorm tegenop zag. Maar de behandelaars bij Kaakmeesterz hadden veel geduld met mij en toonden alle begrip. Mede daardoor was ik gerustgesteld en viel het achteraf enorm mee. Van de behandeling heb ik niets gevoeld en ik stond met 10 minuten weer buiten! Een paar dagen na de behandeling werd ik gebeld met de vraag hoe het gaat met het herstel. Heel attent!
Leo Janssen
20/01/2023
Ondertussen ruime ervaring met de KaakmeesterZ. Zowel vrouw als jongste zoon en nu ook ikzelf zijn of worden daar geholpen. Alle lof voor het team en de behandelaars. Een verrijking voor Hengelo.
Monique Japink
14/01/2023
Afgelopen week werd ik door mijn tandarts doorverwezen naar Kaakmeesterz.Ik werd erg op mijn gemak gesteld,en de behandeling liep voorspoedig!Ik kom hier zekers weer,en ik beveel iedereen kaakmeesterz aan!

Bekijk al onze reviews op Google