Behandeling onder narcose

Bij mensen met een extreem hoge angst is een behandeling onder narcose vaak de enige mogelijkheid om de behandeling succesvol te laten verlopen. Bij KaakmeesterZ bieden we daarom ook narcosebehandelingen aan. Een voordeel kan zijn dat een lange extractie behandeling op deze manier in een keer kan worden uitgevoerd. Tijdens een narcose behandeling merkt of voelt u niets van het trekken van uw kiezen.

Wilt u meer weten over de narcosezorg van KaakmeesterZ of weten of uw behandeling hiervoor in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag bij het beantwoorden van vragen op het gebied van tandzorg, narcosezorg en kaak chirurgische behandelingen.


Ook interessant voor u

Ingrepen bij kinderen onder narcose

Ook kinderen vanaf 5 jaar kunnen voor ingrepen in de mond onder algehele verdoving (narcose) behandeld worden bij KaakmeesterZ.

Lees verder

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.