Organisatie


In onze kliniek wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de specialist wordt overgenomen door de assistenten.

De assistenten zijn hiervoor intern en extern opgeleid, en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de specialist, waarbij de specialist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen.

Hostmanship

We werken bij KaakmeesterZ volgens het principe van hostmanship: “de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn”. Hierbij staat persoonlijke, mensgerichte zorg centraal.

De basisprincipes van Hostmanship sluiten aan op de 5 kernwaarden van KaakmeesterZ: samenwerking, veiligheid, kwaliteit, beleving en innovatie.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij KaakmeesterZ geen speerpunt maar een vanzelfsprekendheid. In onze kliniek werken NVOI-geregistreerde kaakchirurg-implantologen samen met een vakkundig team van tandartsen en assistenten. Op die manier leveren zij mondzorg van hoge kwaliteit.

Daarnaast volgen wij kwaliteitsprotocollen om onze zorg blijvend op niveau te houden en door te ontwikkelen.

Lees meer over hoe wij kwaliteit waarborgen

Voordelen

Centraal gelegen in Twente zijn wij goed bereikbaar vanaf de snelweg afrit A1 afslag Hengelo Noord mét parkeerruimte voor de deur. U kunt ons altijd benaderen bij vragen over uw behandeling of wanneer u twijfelt over een behandeling. Kijk voor onze contactinformatie op de contactpagina.

Korte wachttijden

Wij streven ernaar om u binnen enkele weken te helpen. Als uw tandarts of huisarts de behandeling met spoed wenst, kan die contact met ons opnemen. U kunt dan mogelijk op korte termijn bij ons terecht.

Hoe kunt u een afspraak maken?

U kunt bij ons terecht voor een behandeling wanneer u een doorverwijzing heeft vanuit de tandarts of huisarts. Wanneer u een doorverwijzing heeft, kunt u ons bellen voor een afspraak of online een afspraak maken. Alle behandelingen worden vergoed voor kinderen onder de 18 jaar en boven de 18 jaar door onze gecontracteerde zorgverzekeraars.

> Lees meer over vergoeding vanuit verzekeringen

Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.