Organisatie


In onze kliniek wordt gewerkt met taakdelegatie. Dat betekent dat een deel van de taken van de specialist worden overgenomen door de assistenten.

De assistenten zijn hiervoor intern en extern opgeleid, en daarna bekwaam en bevoegd verklaard. De assistenten werken altijd in opdracht van de specialist, waarbij de specialist altijd eindverantwoordelijk blijft voor alle uitgevoerde handelingen.

Hostmanship

We werken bij KaakmeesterZ volgens het principe van hostmanship: “de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn”. Hierbij staat persoonlijke, mensgerichte zorg centraal.

De basisprincipes van Hostmanship sluiten aan op de 5 kernwaarden van KaakmeesterZ: samenwerking, veiligheid, kwaliteit, beleving en innovatie.

Kwaliteit

Kwaliteit is bij KaakmeesterZ geen speerpunt maar een vanzelfsprekendheid. In onze kliniek werken NVOI-geregistreerde kaakchirurg-implantologen samen met een vakkundig team van tandartsen en assistenten. Op die manier leveren zij mondzorg van hoge kwaliteit.

Daarnaast volgen wij kwaliteitsprotocollen om onze zorg blijvend op niveau te houden en door te ontwikkelen.

Lees meer over hoe wij kwaliteit waarborgen

Voordelen

Centraal gelegen in Twente zijn wij goed bereikbaar vanaf de snelweg afrit A1 afslag Hengelo Noord mét parkeerruimte voor de deur. U kunt ons altijd benaderen bij vragen over uw behandeling of wanneer u twijfelt over een behandeling. Kijk voor onze contactinformatie op de contactpagina.

Korte wachttijden

Wij streven ernaar om u binnen enkele weken te helpen. Als uw tandarts of huisarts de behandeling met spoed wenst, kan die contact met ons opnemen. U kunt dan mogelijk op korte termijn bij ons terecht.

Hoe kunt u een afspraak maken?

U kunt bij ons terecht voor een behandeling wanneer u een doorverwijzing heeft vanuit de tandarts of huisarts. Wanneer u een doorverwijzing heeft, kunt u ons bellen voor een afspraak of online een afspraak maken. Alle behandelingen worden vergoed voor kinderen onder de 18 jaar en boven de 18 jaar door onze gecontracteerde zorgverzekeraars.

> Lees meer over vergoeding vanuit verzekeringen

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.