Patiënttevredenheid


Bij KaakmeesterZ staat patiëntbeleving hoog in het vaandel. De tevredenheid van onze patiënten monitoren we door middel van een patiëntenenquête.

Patiëntenenquête

Omdat wij continu bezig zijn met het evalueren en het verbeteren van ons zorgproces, ontvangen patiënten ná een bezoek aan de kliniek een enquête. De vragen gaan over hoe de patiënt het bezoek aan onze kliniek heeft ervaren en of hij/zij ruimte ziet voor verbetering.

Resultaten patiëntenenquêtes

Zorgkaart Nederland

Zorgkaart Nederland is een onafhankelijke website van Patiëntenfederatie Nederland. U leest hier de ervaring van andere patiënten met een zorgverlener. En u kunt zelf uw zorgverlener waarderen. Op die manier bouwen we met elkaar een betrouwbare, onafhankelijke database van ervaringen met de zorg in Nederland. Op Zorgkaart Nederland scoort KaakmeesterZ gemiddeld zeer hoog!

Beoordelingen Zorgkaart Nederland

Google reviews

Wanneer u onze Google reviews leest, krijgt u als patiënt een beter inzicht in wat onze patiënten belangrijk vinden, welke aspecten van onze diensten er echt toe doen, wat de werkelijke behoeften, verwachtingen of ergernissen zijn en waar onze sterke en minder sterke punten liggen.

Google reviews

Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.