Slijmvliesafwijkingen

De mond heeft een beschermende laag slijmvlies om de mondholte te beschermen tegen aandoeningen. Aan dit slijmvlies kunnen veel aandoeningen voorkomen. Deze aandoeningen kunnen komen door een ziekte, of door een plaatselijk probleem. 

Welke aandoeningen komen voor?

Aan het slijmvlies kunnen veel aandoeningen voorkomen. Er zijn zelfs vele honderden verschillende slijmvliesafwijkingen te onderscheiden. Het is hierdoor heel belangrijk eerst te achterhalen om welke aandoening het gaat, voor deze behandeld kan worden. 

Behandeling bij KaakmeesterZ

Omdat er zoveel verschillende slijmvliesafwijkingen zijn, is het nodig om eerst een mondonderzoek te doen. We bekijken hierbij de klacht en onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Vervolgens zullen we deze resultaten met u bespreken. Afhankelijk van de gevonden klacht, kunnen we de klacht behandelen of doorverwijzen naar andere gespecialiseerde hulp. Het is ook mogelijk dat een behandeling niet nodig is en de klachten vanzelf overgaan. 

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor u

Ingrepen bij kinderen onder narcose

Ook kinderen vanaf 5 jaar kunnen voor ingrepen in de mond onder algehele verdoving (narcose) behandeld worden bij KaakmeesterZ.

Lees verder

Behandeling onder narcose

Bij mensen met een extreem hoge angst is een behandeling onder narcose vaak de enige mogelijkheid om de behandeling succesvol te laten verlopen. Bij KaakmeesterZ bieden we daarom ook narcosebehandelingen aan.

Lees verder

Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.