Slijmvliesafwijkingen

De mond heeft een beschermende laag slijmvlies om de mondholte te beschermen tegen aandoeningen. Aan dit slijmvlies kunnen veel aandoeningen voorkomen. Deze aandoeningen kunnen komen door een ziekte, of door een plaatselijk probleem. 

Welke aandoeningen komen voor?

Aan het slijmvlies kunnen veel aandoeningen voorkomen. Er zijn zelfs vele honderden verschillende slijmvliesafwijkingen te onderscheiden. Het is hierdoor heel belangrijk eerst te achterhalen om welke aandoening het gaat, voor deze behandeld kan worden. 

Behandeling bij KaakmeesterZ

Omdat er zoveel verschillende slijmvliesafwijkingen zijn, is het nodig om eerst een mondonderzoek te doen. We bekijken hierbij de klacht en onderzoeken wat de oorzaak hiervan is. Vervolgens zullen we deze resultaten met u bespreken. Afhankelijk van de gevonden klacht, kunnen we de klacht behandelen of doorverwijzen naar andere gespecialiseerde hulp. Het is ook mogelijk dat een behandeling niet nodig is en de klachten vanzelf overgaan. 

Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken!


Ook interessant voor u

Ingrepen bij kinderen onder narcose

Ook kinderen vanaf 5 jaar kunnen voor ingrepen in de mond onder algehele verdoving (narcose) behandeld worden bij KaakmeesterZ.

Lees verder

Behandeling onder narcose

Bij mensen met een extreem hoge angst is een behandeling onder narcose vaak de enige mogelijkheid om de behandeling succesvol te laten verlopen. Bij KaakmeesterZ bieden we daarom ook narcosebehandelingen aan.

Lees verder

Ervaringen

Afgelopen weken heb ik bij Kaakmeesterz in 2 behandelingen alle tanden en kiezen eruit laten trekken. Ik zag er best wel tegen op,maar heb beiden keren na de behandeling totaal geen napijn gehad! Kaakmeesterz is echt een aanrader.

- Roy

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.