Patiënt en bezoeker


Persoonlijk betrokken bij uw mondklachten

Bij KaakmeesterZ helpen we u graag op een persoonlijke en betrokken manier bij uw mondklachten. U kunt hier meer informatie vinden over onze behandelingen. Daarnaast kunt u hier antwoorden vinden op vragen over onderwerpen zoals vergoedingen en wachttijden.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!


Behandelingen

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze behandelingen.


Vergoedingen

Voorafgaand uw behandeling is het goed om te weten met welke zorgverzekeraars wij zorgcontracten hebben afgesloten en of uw behandeling (volledig) wordt vergoed.


Reviews

Op deze pagina vindt u al onze klantervaringen. Lees snel verder!


Veelgestelde vragen

Lees hier alle veelgestelde vragen die wij krijgen. Wellicht zit het antwoord op uw vraag hiertussen.


Patiëntenfolders

Hier vindt u al onze patiëntenfolders.


Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dat kan via deze pagina.


Ervaringen

Vandaag voor een wortelpunt behandeling geweest bij KaakmeesterZ. Het is mij erg meegevallen. De behandeling en tips voor erna werden duidelijk uitgelegd.

- Linda

Ik ben mega bang voor de tandarts, maar ze hebben me er echt doorheen gesleept. Moest rechts onder mijn verstandskies laten trekken. Onder narcose ging het goed. Echt, het waren toppers. Bedankt!

- Marcella

Ik ben hier geweest om een verstandskies te laten verwijderen. Ik zag er heel erg tegenop ivm nare ervaringen in het verleden, maar wat word je hier super geholpen!!! Iedereen is heel rustig en helpen je echt heel goed en ik stond met 10 minuten weer buiten!

- Kevin

Vergoedingen

KaakmeesterZ heeft een zorgcontract afgesloten met zorgverzekeraars Menzis, DSW Zorgverzekeraar, Salland Zorgverzekeraar en VGZ.