Word jij onze (allround) assistent Kaakchirurgie?


Wil jij jouw bijdrage leveren aan mondzorg van hoge kwaliteit? Heb je affiniteit met implantologie en kaakchirurgie en wil je werken in een hecht team van mondzorgprofessionals? Voor onze kliniek in Hengelo zijn wij op zoek naar een enthousiaste tandartsassistente om de beste zorg voor onze patiënten te leveren.

Wie ben jij?

Je bent servicegericht en zorgt graag voor de best mogelijke ervaring voor elke patiënt. Je vindt het leuk om in een team te werken en stelt hoge prioriteiten aan het werk dat je levert. Je kunt geen genoeg krijgen van wat je doet en wilt graag je kennis uitbreiden en de kneepjes van het vak leren. Dynamiek geeft jou energie: geen dag is hetzelfde en juist dát vind jij zo leuk. Door te blijven investeren in een prettige en veilige omgeving leveren we de beste zorg voor de patiënt, en de beste werkomgeving voor jou. 

Wie zijn wij?

KaakmeesterZ is een zelfstandig behandelcentrum (ZBC) voor implantologie, kaakchirurgie en mondziekten. Als expertisecentrum biedt KaakmeesterZ efficiënte, effectieve en patiëntvriendelijke zorg. Dat doen we met deskundige specialisten en de meest moderne diagnostiek, behandeltechnieken en materialen om zo de beste resultaten te kunnen bereiken.

Wat zoeken wij?

Wat bieden wij?

Jouw ontwikkeling vinden we belangrijk en natuurlijk bieden we je graag de mogelijkheden om meer te leren en door te groeien. Je komt te werken in een enthousiast team van collega’s met passie voor hun vakgebied. Het salaris is passend bij jouw ervaring.  

Heb je interesse? Wij ook!

Stuur jouw motivatiebrief en je bijbehorende cv naar onze hr-manager 

Liesbeth Leusink
l.leusink@kaakmeesterz.nl
06-21894065

Of solliciteer via onderstaand formulier!

Solliciteren

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 128 MB.